Barbertime cosmetics ontwikkelt en verdeelt professionele producten voor de , men's care producten , kapperswereld .

Hair Stylers

Op Hair styling Island kun je tot 7 soorten haarpommade vinden, allemaal gemaakt volgens de behoeften en wensen van mannen. Gedifferentieerd op basis van hun speciale geuren, mate van glans en hold.
Daarnaast hebben we haarvormerpoeder, een collectie haargels en haarsprays die allemaal met zorg zijn gemaakt voor passende stylingeffecten

Hair Care

Bij Haircare Island vind je verschillende producten voor haar- en hoofdhuidverzorging. Waaronder haarvezels die rijk zijn aan keratine, haarvezels zijn er in 4 kleuren (Licht-Medium- Donker) bruin en zwart. Daarnaast vind je haartonicum, föhn-conditioner en op keratine gebaseerde shampoo (vrij van parabenen).

Skin Care

Op dit eiland hebben we heel veel producten waaronder 4 soorten Aftershave Colognes, beide maten 150ml en 400ml. Onze cologne-geuren zijn gemaakt om aan de smaak van verschillende mannen te voldoen. Voor degenen die extra zorg nodig hebben, bieden we drie verschillende soorten aftershave-crème-colognes die barsten van de kenmerkende smaken. Daarnaast leveren we twee onderscheidende scheergels.

Beard & Mustache

Bij baard en snor Island bieden we unieke producten die kunnen worden gebruikt voor baard en snor, rijk aan gezonde vochtinbrengende oliën voor topvoordelen.

Wax Products

Op Wax Products Island vind je twee soorten wax Beans en Hard wax beide in drie verschillende kleuren Azulene, Natural en Black .

Saloon Products

Op het Saloon Island vind je de producten die nodig zijn voor salons voor het knippen van haar. Wij bieden u nekpapier, shampoo in bulkformaat, scheergel en Keulen.

Wij zijn cosmetics bedrijf , wij verkopen alle kapper producten en spullen haar producten en verzorging producten, Wij werken met hoogwaardige merken.